FAQ

Toch nog een vraag?

We maken het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk, vandaar dat we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje hebben gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem vooral contact met ons op!

1. Tot waar bezorgen jullie?

In Heino, Lemelerveld, Dalfsen, Hoonhorst en Raalte bezorgen wij kosteloos. Buiten deze plaatsen rekenen wij een bezorgbijdrage.

2. Verzorgen jullie ook drankjes?

Wij verzorgen zelf geen drankjes, maar we werken samen met partners die dit wel voor je kunnen regelen. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden!

3. Moeten wij zelf afwassen?

Wij willen onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen, daarom nemen wij de afwas voor onze rekening. We vragen je wel om de borden te ontdoen van etensresten.

4. Ik heb een buffet besteld, moet ik zelf voor tafels zorgen?

Je moet rekening houden met minimaal vier meter tafelruimte. Heb je niet zoveel tafels? Wij kunnen dit voor je verzorgen. Neem vooral even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

5. Hebben jullie ook bedienend personeel?

Als je een buffet bij ons afneemt, is bedienend personeel niet inbegrepen. In overleg kunnen wij dit zeker voor je regelen! Vraag ons vooral naar de mogelijkheden!

6. Kunnen jullie aan dieetwensen voldoen?

Jazeker! In overleg kunnen wij rekening houden met alle dieetwensen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, vinden we het fijn als je deze dieetwensen ruim van te voren bij ons aangeeft.

7. Beschikken jullie over een feestlocatie?

Nee, wij beschikken niet over een eigen feestlocatie. We werken echter wél samen met enkele partners die over feestlocaties beschikken. Meer weten? Neem contact met ons op!

8. Leveren jullie op alle dagen van de week?

Zeker! Wij leveren op alle dagen en op elk gewenst moment.

9. Werken jullie milieuvriendelijk?

Absoluut. Wij proberen altijd voedsel te bereiden met zo min mogelijk waste. Daarnaast gebruik we alleen reusable disposable servies en scheiden we onze afvalstromen. Daarnaast wordt onze productieruimte voorzien van energie van zonnepanelen en verwarmd door biomassa.

10. Verzorgen jullie ook overwerkmaaltijden?

Dit kunnen wij zeker verzorgen! Interesse? Je kan het beste even contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken

Jouw cateringwensen tot leven brengen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Contact

Heb jij een vraag? Of ben je nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Mail, bel of Whatsapp ons gerust!